Zastanawia mnie jedno... Czemu ludzie nagrywają filmiki i non stop robią zdjęcia, zamiast podziwiać na żywo wydarzenia? Tak samo jest na koncertach, na wycieczkach itd... niektórzy mają już wyprany mózg przez te wszystkie portale społecznościowe i najlepiej ogląda im się świat przez szkiełko smartfona...
Jestem kolejny rok na tej imprezie i jest coraz wieksza lipa jeżeli chodzi o lotnictwo. W tym roku to tak na prawdę trzy pokazy interesujące a reszta? Za to na brak zainteresowania nie mógł narzekać helikopter którym można było polecieć 3min za 180zl
Oglądam te zdjęcia i co mogę powiedzieć? Coraz więcej w naszym społeczeństwie pączusiów.
Jestem rok w rok na tej imprezie rodzinnej i jest coraz wieksza lipa jeżeli chodzi o pokazy lotnicze.
W tym roku jest dużo biedniej niż wcześniejsze edycje. Program okrojony, mało atrakcji na niebie. Na bogato (lub raczej drogo) jest za to w strefie gastronomicznej, gdzie za małą porcję frytek wołali 20 zeta, hot dog chyba 18 zeta, burger 30. No szok.
Wielki podziw dla grupy Zelazny jak dla pilota w czarnym samolocie.Mistrzostwo świata, brawo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!